Close window ×

The cost of exorbitant booking fees and forced high prices on the major booking sites, are paid by you! A direct contact to the hotels and hosts, leads to better deals and lower prices!

Skip the hassle of searching online.
Let us put you in personal contact with the hotels and hosts

Sign up, send one enquiry, and the participating hotels and hosts will return with a tailor made and personal offer

Fill in the place, date and details and sit back while you wait for your personal offer from all the secret hotels and hosts!

Choose the offer that best matches your needs.


Check your personal offers and choose the best. It's that simple! Enjoy your vacation!

Hotelstjerner.

Når du skal se dig om efter hoteller, konferencesteder og overnatningsmuligheder i Europa, vil du typisk støde på klassificeringer af disse. De fleste lande i Europa benytter sig af en vifte af forskellige typer klassifikationssystemer, men der er dog et fælles samarbejde om nogle gængse hotelstandarder. Disse indikeres med et stjerneklassifikationssystem, som er en indikation af, hvilken kvalitet de enkelte hoteller har og hvor gode de reelt er.

I Danmark har vi nogle særlige omstændigheder, da vi står for klassificeringen af de grønlandske hoteller og konferencesteder. Yderligere har vi i Danmark en særskilt klassificering for netop konference- og mødelokaler.

Her finder du stjernerne

Der er mange hjemmesider, hvor du kan finde danske hoteller og overnatningsmuligheder, som er stjerneklassificerede og bliver markedsført med afsæt i antallet af deres stjerner. Søger du tilbud og andet på hoteller, kan du søge efter stjerner, som gengives i forhold til kvalitet af de enkelte hoteller. Klassificeringen skal derfor ses som en guide og et kvalitetsstempel, hvis et hotel bliver markedsført med fem stjerner.

Hvert hotel, konferencecenter eller lignende i kategorien får som medlem af ordningen tilsendt et bevis. Hoteller modtager et diplom, hvorpå antallet af stjerner fremgår og konferencecentre et bevis hvoraf antal stjerner givet samt årstallet for bedømmelsen fremgår.

Der findes som sagt mange hjemmesider, hvor hotellerne er klassificerede, og hvor du altså har muligheden for at få et overblik over hotellernes kvalitet.

Følg stjernerne

Det kan være svært for forbrugerne at finde de bedste hoteller i Europa. Hvor skal man lige lede for at finde de bedste tilbud i forhold til kvalitet? Med stjerneklassificeringen gør hotellerne det nemmere og mere overskueligt for forbrugerne at finde et hotel, der imødekommer behov og ønsker til den kommende overnatning eller det fremtidige mødelokale. Er man på udkig efter kvalitet, er det relevant at se efter hoteller med flere stjerner. Er man derimod ude efter et godt tilbud på et hotel og er ligeglad med kvaliteten, så er få stjerner nok på sin plads.

Der er, kort sagt, noget for enhver smag. På alle måder er klassificeringen en god guide, der sikrer forbrugerne præcis det de leder efter. Så gå efter stjernerne - det er ganske sikkert og overskueligt.

På den danske hotelscene findes der et stort udbud af aktører, der alle kæmper om kunderne. Det er netop her, stjernesystemet kommer til sin ret. Stjernerne kan nemlig guide potentielle kunder igennem junglen af hoteller, tilbud, kvalitet osv. Man kan få det helt som man vil have det!

Danmark med på stjernehimlen

Stjerneklassificeringen trådte først I kraft i Danmark per 1. januar 2015, så vi er ganske nye i det fornemme foretagende kaldet Hotelstars Union. Unionens klare formål er at agere ledestjerne for de mange forbrugere, der leder efter et hotel eller mødelokale rundt omkring i Europa. Med Danmark med i unionen sikrer vi os et kvalitetsstempel, der potentielt kan medføre flere tilfredse hotelkunder, som langt hurtigere kan danne sig et overblik over, hvilke hoteller der opfylder ens behov.

Login and receive your very personal offer directly from the accommodations.COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALL RIGHTS RESERVED