Close window ×

Skip the hassle of searching online. Let the hotels and hosts send a personal offer that matches your needs.

You no longer need to spend your valuable time searching for the best deals on stays.

Sign up, send one enquiry, and the participating hotels and hosts will return with a taylor made and personal offer.

Send one enquiry with your details and let the hotels and hosts return with a taylor made and personal offer.

Choose the offer that best matches your needs.


Check your personal offers and choose the best. It's that simple! Enjoy your vacation!

Beskyttelse af personlige oplysninger

Secrethotelguide.com tager forpligtelsen til at beskytte privatlivets fred i forbindelse med alle personlige oplysninger, som du oplyser os, seriøst.

Personlige oplysninger er alle informationer om dig og kan omfatte navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalings- og kontooplysninger samt andre oplysninger, som du måske ønsker at give.

Bliver dine personlige oplysninger indsamlet af vores hjemmeside?

Du vil blive bedt om at oplyse dine personlige informationer i forbindelse med registrering af en konto hos Secrethotelguide.com. Hvis du allerede er bruger hos Secrethotelguide.com er det nødvendigt at benytte et password for at få adgang til Secrethotelguide.com hjemmesiden.

En ”session cookie” kan blive anvendt for at give dig mulighed for at forlade og vende tilbage til vores hjemmeside uden at skulle logge ind med dit password igen. Vores webserver vil registrere hvilke sider, du besøger inden for vores hjemmeside.

Hvordan bruger vi din personlige information?

Vi behandler dine personline informationer i henhold til den gældende lovgivning omkring databeskyttelse. Secrethotelguide.com har til hensigt at behandle dine personlige informationer til følgende formål: Vedligeholde egne konti og registre brug af hjemmesiden, kvaliteten af vores services samt informere dig om produkter og services, som du kunne være interesseret i. Eventuelle registreringer vil forblive Secrethotelguide.coms ejendom og vil kun blive benyttet til de førnævnte formål.

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger kan til de ovenfor beskrevne formål, overføres eller videregives af os til de tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere, som er i stand til at behandle dine personlige oplysninger i overensstemmelse med lovkravene. Du giver samtykke til en sådan videregivelse, når du benytter Secrethotelguide.com til at indhente tilbud på dine vegne fra vores tilknyttede virksomheder og partnere.

Samtykke

Ved at oprette en konto hos Secrethotelguide.com accepterer du at blive kontaktet på mail (og hvis du har opgivet telefonnummer tillige på sms)

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på info@secrethotelguide.com

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALL RIGHTS RESERVED